Nyhed

Dodo And The Dodos klar med nyt

Albummet ”6” er på gaden fredag, hvor gruppen også spiller i Tivoli

Dodo And The Dodos har de senere år haft stor succes med at turnere det ganske land rundt med deres gamle hits fra firserne og halvfemserne. Men nu har de også i al diskretion arbejdet på et nyt album, som udkommer på fredag den 29. august og får den ikke helt overraskende titel ”6”. Albummet er det første siden ”5” fra 1998. Desuden har gruppen udgivet deres selvbetitlede debutalbum fra 1987, ”2” (1988), ”3” (1990) og ”4” (1992).

På udgivelsesdagen spiller gruppen i Tivoli i København og lover masser af smagsprøver fra det nye udspil blandt med kendte og elskede klassikere som – gætter GAFFA på – ”Giv Mig Hvad Du Har”, ”Vågner I Natten”, ”Penge,” ”Go’Nat”, ”Sømand Af Verden”, ”Hvis Det Bli’r”, ”Pigen Med Det Røde Hår” og mange flere.

Gruppen har efter sigende arbejdet tre år på det nye album, der angiveligt byder på ”en moderne lyd med inspiration fra country, guitarrock og ambient”, som Tivoli oplyser i en pressemeddelelse. Så må vi jo håbe, at det nye album er bedre end forgængeren, som GAFFAs anmelder Henrik Bæk i sin tid kun gav én stjerne og blandt andet følgende ord: ”Med albummet ”5” er gruppen vendt tilbage med en omgang iørefaldende popsange, der dog skuffer ved stædigt at hænge fast i gruppens (gammel)kendte og populære lyd fra 1980'ernes succeser.”


Dodo And The Dodos kan i øvrigt opleves i Køge Festuge 28. august.

Dodo And The Dodos' hjemmeside


ANNONCE