Nyhed

Akon dømt for at kaste med fan

R&b-stjernen idømt en bøde på 1800 kroner og samfundstjeneste

Det er mange år siden, at dværgkastning blev forbudt, og man må heller ikke kaste med børn eller teenagere. Ikke desto mindre var det det, r&b- og hiphop-stjernen Akon gjorde i juni 2007 på Dutchess Stadium i byen Fishkill nær New York. Det er han nu blevet idømt en bøde på 350 dollar – knap 1800 kroner – for, skriver theguardian.co.uk. Et beløb, som den storsælgende stjerne vist godt kan overkomme at betale.

Akon mente, at den 15-årige fan på en af de første rækker, Anthony C. Smith, havde kastet noget efter ham. Derfor fik han – rasende – publikum til at udpege den formastelige, hvorefter han fik sine sikkerhedsvagter til at hente drengen op på scenen. Her fik han en skideballe, hvorpå den muskuløse sanger og rapper greb fat i Smith og kastede ham ud blandt publikum. Smith kom dog ikke alvorligt til skade.

Theguardian.co.uk citerer i øvrigt Poughkeepsie Journal for, at drengen gik op til Akon efter retssagen og sagde ”tak”. Herpå undskyldte Akon, inden han blev afbrudt af drengens far, som tilsyneladende stadig var sur på sangeren.

Der findes ikke overraskende en række optagelser af Akons kaste-stunt på YouTube. Et af dem kan ses her.

Akon er i øvrigt aktuel med sit tredje album "Freedom" og har planlagt at arbejde med den danske producer Troels Nielsen alias TrooL.S. (Suspekt med flere) næste år.

Akons forrige album hed i øvrigt meget passende "Konvicted".


ANNONCE