Nyhed

Eagles til Århus

Den millionsælgende gruppe gæster NRGi Park i Århus 30. maj

Rygterne har i en periode svirret om en dansk Eagles-koncert, og nu kan vi her på GAFFA bekræfte, at bandet er på vej mod Danmark. I følge gruppens officielle webside har Eagles netop offentliggjort seks europæiske koncertdatoer, og her finder man en koncert i Århus på listen.

Det betyder, at der nu bliver mulighed for at opleve bandet bag "Hotel California" og "Desperado" i NRGi Park 30. maj.

Eagles havde deres oprindelige storhedstid fra 1970 til 1980, hvorefter medlemmerne gik i gang med solokarrierer. Denne periode kastede hits af for både Don Henley ("Boys Of Summer") og Glenn Frey (The Heat Is On"), men medlemmerne valgte alligevel i 1994 at samles for at indspille live-albummet "Hell Freezes Over", der blev en gigantisk succes, som toppede den amerikanske albumhitliste og solgte mere end otte millioner eksemplarer i USA.

Herefter fulgte en lang række gendannelsesturneer, men det var først sidste år, bandet endelig fik færdiggjort deres længeventede album "Long Road Out Of Eden", der til dato har solgt mere end syv millioner eksemplarer i USA.

Eagles spillede i marts i Stockholm, og tidligere kunne vi her på GAFFA.dk fortælle, at de skal spille i Malmø 29. maj. Men nu er der altså en officiel dansk dato, hvor bandet kan opleves i Århus.

Eagles spiller på NRGi Park 30. maj, og billetsalget starter torsdag 11. december via Billetnet.

ANNONCE