Nyhed

Hercules And Love Affair skriver nyt

Andy Butler fortæller, at flere af de nye sange er inspireret af Brian Eno

Newyorker-gruppen Hercules And Love Affair har besøgt København to gange siden udgivelsen af deres debutalbum i marts måned. Begge gange har de leveret funk og disco-inspirerede toner, men skal man tro hovedmanden Andy Butler, så vil gruppen bevæge sig i nye retninger på det kommende album.

I et interview med websiden The Quietus siger Butler nemlig, at det materiale, han arbejder på lige nu, er inspireret af Brian Enos trance musik. Han beskriver det som ambient pop og minimalistisk og siger, at han har skrevet to eller tre sange i den stil.

Samtidig beskriver han dog også det nye materiale som mere melodisk end tidligere og uddyber yderligere:


"Når det kommer til genrer, så sætter jeg disco og house musik op imod effektive popstrukturer. Det er lettere for ørerne end den første plade. Jeg tror, den blive en smule mindre dissonant, mere lyrisk og smukkere. Noget af musikken er en smule mere prætentiøs og noget af det er mere direkte, mere traditionel disco, omkvædsagtig musik. Men overordnet set er det ret melodisk".

Hercules And Love Affair har netop afsluttet deres europæiske turné, så man kan formode, at fokus nu vil blive rettet mod at få indspillet album nummer to, der dog endnu ikke har fået en udgivelsesdato.

ANNONCE