Nyhed

Madonna vil have 43 millioner for bryllupsbilleder

En engelsk avis publicerede Madonnas bryllupsbilleder uden tilladelse, og Madonna vil nu have en erstatning på minimum 43 millioner danske kroner

Da Madonna i 2000 giftede sig med Guy Ritchie, skete det til en privat begivenhed i Skotland, hvor ingen journalister eller pressefotografer var inviteret. Alligevel lykkedes det i år den engelske avis The Mail On Sunday at købe nogle private billeder fra en indretningsarkitekt, der ulovligt havde kopieret bryllupsbillederne, mens hun arbejdede for Madonna.

Avisen bragte 19. oktober elleve billeder fra brylluppet, hvorefter Madonna lagde sag an mod dem, fordi billederne var blevet bragt uden hendes tilladelse. Sagen er netop blevet afsluttet i London, hvor dommeren afgjorde, at eftersom avisen ikke gjorde noget som helst for at undskylde sin handling, så har Madonna ret til en erstatning.

Der skal nu laves en vurdering på, hvilken erstatning Madonna er berettiget til, og hendes egen vurdering er, at hun har ret til minimum 5 millioner engelske pund, hvilket svarer til omkring 43 millioner danske kroner.

Den vurdering mener avisen ikke overraskende er ren fantasi, og beløbet afspejler ifølge dem på ingen måde billedernes reelle værdi. En talsmand for avisen udtaler ifølge BBC følgende:

"Deres egentlige kommercielle værdi i dag er indikeret af den meget begrænsede sum, vi og andre publikationer betalte for dem. Beløbet foreslået af Madonnas advokater er ren fantasi".

The Mail On Sunday betalte oprindeligt 5000 engelske pund for billederne, og det vil blive afgjort til næste år, hvor meget de skal betale til Madonna.

ANNONCE