Nyhed

Roskilde Festival lægger koncerter på nettet

Festivalen indgår nu i et samarbejde, der betyder, at man fremover vil kunne se en række af festivalens koncerter på nettet

Da Veto og The Fashion i sommer spillede på Roskilde Festival, blev koncerten optaget af et kamerahold og efterfølgende gjort tilgængelig hos firmaet Concept Concerts, hvor man også kan se koncertoptagelser med Gnags, Marwan og Pharoahe Monch.

Roskilde Festival betragtede de to koncertoptagelser som en prøveballon, der nu resulterer i, at de indgår i et samarbejde med Concept Concerts om at optage en række koncerter til deres næste festival med bands, der har kontrakt hos Sony BMG.

Om det nye tiltag siger Roskilde Festivals talsmand, Esben Danielsen:

"Det er altid vores ambition at videreudvikle vores festival og bygge oven på de oplevelser, adskillige tusinde mennesker har hvert år. Det giver det hér samarbejde os mulighed for. Samtidig åbner det endnu et vindue for nogle af de bands, der spiller på vores festival".

Det er dog endnu for tidligt at sige, hvilke navne der skal optages, da Roskilde Festival endnu ikke har offentliggjort navne til 2009-udgaven af deres festival.

ANNONCE