Nyhed

The Decemberists klar med endnu en historie

Der er endnu et konceptalbum på vej fra gruppen The Decemberists

Det var et gammelt japansk eventyr om en trane, der forvandles til en kvinde, der dannede basis for The Decemberists' seneste og mest roste album "The Crane Wife" fra 2006. Nu er gruppen klar med en opfølger, og endnu engang er det en kompleks historie, der ligger til grund for alle sangene.

Det er dog denne gang bandets egen Colin Meloy, der har udtænkt historien om parret William og Margaret, der render på en dronning i en forhekset skov og en rive, der blander sig undervejs.

Historien udspiller sig på det kommende album "Hazards Of Love 1" over sytten sange, hvor en række af dem er instrumentale mellemspil. Noget kunne dog tyde på, at selvom de komplekse historier består, så er der sket noget på musiksiden.


Billboard Magazine har nemlig allerede lyttet til albummet og sammenligner titelnummeret med Led Zeppelin, mens den akustiske "Margaret In Captivity" skulle minde om "Wanted Dead Or Alive" med Bon Jovi.

De kan desuden berette, at navne som Jim James (My Morning Jacket), Robyn Hitchcock og Shara Worden (My Brightest Diamond) alle medvirker på det kommende album, der udsendes 24. marts.

Tracklisten til "Hazards Of Love 1" er som følger:

"Prelude"
"Hazards Of Love 1 (The Prettiest Whistles Won't Wrestle The Thistles Undone)"
"A Bower Scene"
"Won't Want For Love (Margaret In The Taiga)"
"Hazards Of Love 2 (Wager All)"
"The Queen's Approach"
"Isn't It A Lovely Night?"
"The Wanting Comes In Waves / Repaid"
"An Interlude"
"The Rake's Song"
"The Abduction Of Margaret"
"The Queen's Rebuke / The Crossing"
"Annan Water"
"Margaret In Captivity"
"Hazards Of Love 3 (Revenge!)"
"The Wanting Comes In Waves" (Reprise)
"The Hazards Of Love 4 (The Drowned)"


ANNONCE