Nyhed

The Decemberists udgiver nyt

Bandet er klar med albummet "The King Is Dead" til januar, hvor de får hjælp af Peter Buck

Sidst vi hørte fra Portland-bandet The Decemberists var i forbindelse med udgivelsen af konceptalbummet "The Hazards Of Love", der udkom i marts 2009. Bandet turnerede i over et år med albummet, hvor de spillede det i sin helhed hver aften, og efter en kort pause gik de i studiet for at indspille deres sjette album, der nu ligger klar.

Det kommende album hedder "The King Is Dead", og ifølge Pitchfork medvirker Peter Buck fra R.E.M. på tre sange på pladen. Decemberists-frontmanden Colin Meloy har tidligere skrevet følgende om samarbejdet på sin Twitter-konto:

"Første officielle dag, hvor vi øver til sekseren. Fik Peter Buck til at spille mine REM-kopi-riffs, og han virkede ikke forstyrret. Eller ivrig for at lave et sagsanlæg".


Derudover vides der ikke meget om det kommende album udover at sangen "Down By The Water" nu kan hentes gratis på bandets webside. Sangen er et blandt ti numre fra det kommende album, der indeholder følgende sange, som i modsætning til bandets tidligere udgivelser har nogle ret simple titler.

"The King Is Dead":
01 Don't Carry It All
02 Calamity Song
03 Rise to Me
04 Rox in the Box
05 January Hymn
06 Down By the Water
07 All Arise!
08 June Hymn
09 This Is Why We Fight
10 Dear Avery

ANNONCE