Nyhed

The Verve-musikere indspiller i København

Nick McCabe og Simon Jones fra The Verve arbejder lige nu på et nyt musikalsk projekt i Best Kept Secret-studiet

Der er lige nu temmelig celebre gæster i Best Kept Secret-studiet i København, hvor blandt andet Diefenbach har indspillet vokaler til deres seneste album. Det drejer sig om Nick McCabe og Simon Jones fra The Verve, der lige nu arbejder på et nyt sideprojekt.

Et besøg på studiets MySpace-side afslører, at de to musikere er i gang med at indspille til et nyt projekt, og de har såmænd taget et par erfarne musikere med til at hjælpe sig.

Det drejer sig om den italienske komponist Davide Rossi, der udover at have arbejdet sammen med navne som The Verve, Coldplay og Goldfrapp også har hjulpet danske Sterling og Blæs Bukki. På websiden fremgår det også, at de får hjælp af en trommeslager, der blandt andet har spillet sammen med Portishead.


Derudover er det dog særdeles sparsomt med detaljerne, og egentlig også lidt overraskende, at to medlemmer af The Verve er i gang med at indspille en ny plade mindre end fire måneder, at efter deres primære band udsendte deres fjerde album "Forth". Men vi følger naturligvis dette nye band med stor spænding.

ANNONCE