Nyhed

Stor engelsk hjælpekoncert for Japan aflyst

Arrangøren kunne ikke sikre nok store navne

En stor hjælpekoncert, sat i værk af Britisk Røde Kors til fordel for de katastroferamte i Japan, er blevet aflyst. Det store arrangement skulle foregå 14. april på Wembley og transmitteres til hele kloden, men arrangøren Live Nation kunne ikke samle nok store navne, og har dermed skrottet planerne. Det skriver Rolling Stone Magazine.

Til gengæld lykkedes det søndag den 3. april at afholde en mindre koncert på Brixton Academy i London. Her var Liam Gallaghers Beady Eye hovednavnet, efterfulgt af Primal Scream med Glenn Matlock fra Sex Pistols på bas, Richard Ashcroft fra The Verve sammen med Kelly Jones fra Stereophonics, samt Paul Weller fra The Jam og Graham Coxon fra Blur. Der var med andre ord tale om det helt store sammenskudsgilde fra især britpop-dagene. Overskuddet fra denne koncert blev doneret til Britisk Røde Kors.

Beady Eye har taget skridtet videre og udgiver nu et cover af "Across The Universe" af The Beatles, for at skaffe flere penge til de nødramte. Nummeret kan hentes via bandets hjemmeside og koster knap et pund.

Mere end 8.000 mennesker døde efter naturkatastroferne i Japan, som startede for godt en måned siden, og yderligere 12.000 meldes savnet.

ANNONCE