Nyhed

Ny indie-supergruppe på vej

Jon McClure samarbejder med medlemmer fra Arctic Monkeys, Supergrass og Mystery Jets

Jon McClure, bedre kendt som The Reverend fra Reverend and The Makers, har annonceret, at han planlægger at danne en indie-supergruppe med medlemmer fra Arctic Monkeys, Supergrass og Mystery Jets.

Formålet er at indspille en række sange, for at skaffe penge til velgørenhedsprojektet Bottletop, der hjælper gadebørn i Brasilien, Indien og Malawi.

”Jeg har fået samlet en masse musikere til at danne denne her nye supergruppe. Jeg er først lige begyndt at rekruttere, men indtil videre har jeg fået fat i Danny Goffey, nogle gutter fra Arctic Monkeys og trommeslageren og bassisten fra Mystery Jets.

Vi vil indspille nogle numre her i London, og så flytte projektet til Brasilien, hvor en supergruppe af brasilianske kunstnere vil indspille deres vokaler på vores numre, og de britiske kunstnere vil gøre det samme på deres sange”, fortæller Jon McClure.

Jon McClure blev uddannet som baptistpræst i 2002, og deraf navnet The Reverend. Lige for tiden deler han lejlighed med Arctic Monkeys-frontmanden Alex Turner.

ANNONCE