Nyhed

Hiphop-extravganza i Vega

Med Get Down 08 samles den danske hiphopscene i Vega til februar

"En hyldest til dem, der har rørt på sig i 2007, og en smagsprøve på hvad der kommer til at ske i 2008", kalder arrangørerne begivenheden Get Down 08, som er et forsøg på at samle den danske hiphopscene til éet stort arrangement. Der vil således være en stribe repræsentanter for genren på scenen, når Vega slår dørene op for arrangementet den 29. februar.

Det er et sjældent syn, at så mange kunstnere fra hiphopscenen samles på en enkelt aften, men til Get Down 08 samles en række af de kunstnere, der har markeret sig stærkest på hiphopscenen i 2007, og man kan forvente at se mere til i årene fremover.

Der blændes blandt andre op for Strøm, Jøden (billedet), Meller, Sicknature og Stilen R Profilen, der alle har det til fælles at de udsendte albums i 2007, og med Joe True, Supajan, Deepee og Hvert Aspekt på programmet er der også sikret shows fra de kunstnere, der står til at levere nyt i 2008.

En særlig oplevelse bliver den nye danske gruppe Majors, bestående af veteranerne DJ Noize, Static Nat ill, snart albumaktuelle J-Spliff samt Negash Ali, det nye wunderkind indenfor engelsksproget rap herhjemme. Disse kræfter samles om et album til foråret, og Get Down 08 bliver en enestående mulighed for at opleve Majors live inden udgivelsen.

De seneste år er konkurrenceelementet i hiphop virkelig blevet populært, og til GET DOWN 08 er der mulighed for at opleve både rappere og DJ’s i kamp. På DJ-fronten bliver det Needlesplit, Credit, Niss og Hotkutt der skal dyste, og blandingen af veteraner og ungt blod skal nok blive en spændende battle. Der er desuden freestyle battle med to af stjernerne fra MC's Fight Night-regi, nemlig mesteren fra 2006, Fantomet, der møder MikL, der adskillige gange har været lige ved at tage trofæet hjem.

Også Per Vers, Ole Omkvæd, freestylerne med ubetinget flest spillejobs herhjemme, samt den mangedobbelte Danmarksmester i DJ’ing, Turkman Souljah, er at finde i Vega denne aften.

Desuden er DJ Diverze, vinderen af DM I MIX 2007, Soulcamp-MC’en Majid, den internationalt anerkendte kvindelige rapper MC Tia samt Vesterbros store søn Cas på programmet.

Der er således sørger for underholdning til alle, uanset omUanset om man er til dansk- eller engelsksproget rap, mandlige eller kvindelige MC’s, oldschool eller newschool, DJ’ing eller freestyle.

Entreen er 130 kroner.

ANNONCE