Nyhed

Jonny Hefty og Jøden drager på fælles turné

Veteranrapperne besøger syv danske byer

Jøden og Jonny Hefty begyndte deres samarbejde for 22 år siden på Heftys debut-ep Hængerøv & Håndtegn, hvor Jøden-duetten ”Tryllebønnen” er at finde.

Siden da har de sammen udgivet to fællesalbum, De fede beats og Den fede, som begge udkom i 2013. Der er med andre ord tale om to garvede rappere, som sammen har turneret over det meste af Danmark.

Og nu er der gode nyheder, for makkerparret har netop annonceret, at de i starten af næste år er klar til at drage på landevejen og gøre stop i syv danske byer for at give koncert.

I en pressemeddelelse lover Hefty og Jøden, at det ikke kommer til at gå stille for sig.

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden sidst, GAFFA oplevede de to rappere live. Det var tilbage i 2015 på Danmarks Grimmeste Festival i Aarhus. Her leverede Jonny Hefty og Jøden en optræden, der blev kvitteret for med fem ud af seks stjerner af vores anmelder:

”Det er svært at sætte en finger på noget negativt ved makkerparret, og hvorfor egentlig gøre det, når man åbenlyst kan se på publikum, at der bliver givet lige præcist det, folk vil have. Alle fik, hvad de kom efter, en fest kun få kan give, i hvert fald de færreste, der er over 40. I øvrigt med et solidt liveband i ryggen”.

Udover den kommende turné kan Hefty og Jøden afsløre, at de har været i studiet igen for at arbejde med ny musik, for til foråret 2023 er de ude med en ny udgivelse.

Turnéplan

04.02 Vega, København

17.02 Skråen, Aalborg

18.02 Platform K, Horsens

24.02 Tøjhuset, Fredericia

25.02 VoxHall, Aarhus

02.03 Posten, Odense

03.03 Konfus, Esbjerg

LÆS OGSÅ: Grimfest '18: Hefty havefest i Hovedlandet

ANNONCE