Nyhed

Powderhog på turné

Esbjerg-rockerne indtager otte danske spillesteder i foråret

I foråret leverer Powderhog kontant rockmusik i otte danske byer. Esbjerg-gruppen debuterede med pladen af samme navn sidste sommer, og skulle efter sigende være et dynamisk liveorkester.

"Straight outta Esbjerg med masser af gasoline i blodet og Jack D i hånden. Opskriften i Powederhog er simpel, men solid. Det er rock lige ud af Highway 1 med meget få stop. Numre som ”Sweet Bullet” og ”A Thousand Ways…”, hvor den galpende Johnny Houmark i front for alvor får luftet lungekapaciteten, er simpelthen ufortyndet Rock & Roll, når det er bedst". Sådan karakteriserede GAFFAs anmelder gruppens univers, efter at have hørt deres koncert på The Rock i København i juli måned. Døm selv ved koncerterne på gruppens vinter-/forårsturne, der løber fra januar til maj.

I august kunne GAFFA-berette, at Powderhog skulle deltage i den én måned lange Eurosong-turné i USA, som efter planen skulle filmes af den Oscar-nominerede Dave Pederson, som blandt andet producerede ”Super Size Me, og vises på en række amerikanske tv-stationer.


Projektet blev aldrig relaseret - "mere et fupforetagende end en reel virksomhed" kalder en talsmand for Techoma Records, der udgiver Powderhog, i dag i en udtalelse arrangørerne af den kuldsejlede turné. Det forsikres dog, at Powderhog ikke er slået ud af skuffelsen, og er klar til at rocke de danske scener i det nye år.

Turnéplan:

26/01 Musikcafeen, Århus
16/02 Det Gule Pakhus, Horsens
27/03 Tobakken, Esbjerg
04/04 Kansas City, Odense
05/04 Lades Kælder, København
24/04 Pitstop, Kolding
02/05 Amager Bio, København
09/05 Tante Olga, Randers


Besøg gruppens MySpace-profil

ANNONCE