Nyhed

Flere detaljer om Beck-albummet

Beck overrasker med blitzkrieg-udgivelse til sommer

Beck overraskede alt og alle, da han tidligere på måneden fortalte, at han ville udgive et nyt fuldlængde-studiealbum. Nu er der nye detaljer om udgivelsen på flere af de internationale musiksites.

Pladen, der er produceret af Danger Mouse fra Gnarls Barkley, og som desuden får besøg af Chan "Cat Power" Marshall på et nummer eller to, får navnet "Modern Guilt". Det oplyser Rolling Stones Magazines blog, Rock & Roll Daily.

Beck og Danger Mouse (alias Brian Burton) går efter en 1960'er-britrock-fornemmelse, og Beck har arbejdet i døgndrift med sit 10. album. Det er det hårde arbejde, der betyder, at Beck nu, ligesom Raconteurs, kan udsende et lynalbum uden varsel.


- Det har været det mest intensive arbejde, jeg nogensinde har lavet. Det var ligesom at proppe to års sangskrivning ind på to en halv måned. Jeg har arbejdet mindst ti uger uden en fridag og frem til klokken fire eller fem om morgenen hver nat, har Beck sagt til Rolling Stones.

Blandt de nye numre er: "Modern Guilt", "Beggars Shoes", "Chem Trails"´og "Walls", sidstnævnte som Cat Power medvirker på.

Oprindeligt var "Modern Guilt" kun på ti sange på hver to minutter, men den idé blev droppet igen.


Pladen har endnu ingen officiel udgivelsesdato, men den skulle ifølge kilder kommer til juni, og derfor bliver den endnu én i rækken af det, Rolling Stones har døbt blitzkrieg-udgivelserne. Samtidig er det Becks sidste plade på hans major label-kontrakt, og han står for første gang i karrieren uden en fortløbende kontrakt.

ANNONCE