Nyhed

Britney Spears føler sig fanget

I et nyt dokumentarprogram fortæller sangerinden at hun er under nogle restriktioner, som stjæler hendes livsglæde

Der er kommet detaljer frem om et nyt dokumentarprogram med Britney Spears, og de afslører, at popstjernen er frustreret og ulykkelig over at leve under de omstændigheder, som hendes nye liv byder hende.

Britney fortæller, at der ikke er nogen spænding eller gnist i hendes liv, og at hun føler sig fanget i en situation, som hun ikke selv har nogen kontrol over.

Hun har fortalt The Sun følgende:

"Selv hvis man skal i fængsel, så ved man, at man skal ud igen på et tidspunkt. Men i denne situation slutter det aldrig. Det er ligesom filmen ”En ny dag truer”, hver dag."

Spears' far overtog varetagelsen af hendes hus tidligere på året, efter at sangerinden gennemgik et meget offentligt følelsesmæssigt sammenbrud, som involverede ukontrolleret adfærd såsom at barbere sig skaldet og at angribe en fotografs bil med en paraply.

I interviewet, som bliver vist på MTV d. 30. november, fortæller Spears, at hun ikke føler, at hun har en stemme i sit nye liv, og at hun ikke er i stand til at bevæge sig, idet hun ikke selv har kontrollen.

Sangerinden fortsætter i interviewet med at sige følgende:

"Jeg synes det er alt for kontrolleret. Hvis jeg ikke var underlagt alle disse restriktioner, som jeg er, så ville jeg føle mig befriet. Når jeg fortæller dem, hvordan jeg har det, er det som om, at de lytter, men at de i virkeligheden ikke hører, hvad jeg siger. Hvis man gør noget galt på sit job, kan man bare komme videre, men jeg skal betale for det her i lang tid.” 

Vi må håbe, at Britney snarest muligt kommer på ret køl igen. I øjeblikket er hun tæt på at skulle udsende sit nye album ”Circus”, som er på gaden d. 2. december.

ANNONCE