Nyhed

D-A-D går guld

Brødrene Binzer & Co. har allerede solgt 15.000 eksemplarer af "Monster Philosophy"

D-A-D's tiende studiealbum "Monster Philosophy" fik generelt noget lunkne anmeldelser, da det udkom 10. november, men D-A-D har stadig masser af fans blandt det pladekøbende publikum. Således gik albummet direkte nummer 1 på hitlisten, og det har nu, to uger efter udgivelsen, modtaget guld for 15.000 solgte eksemplarer, oplyser gruppens pladeselskab EMI. Samtidig er albummet allerede udgivet i seks andre lande, nærmere betegnet Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Østrig og Schweiz. Og 3. december udkommer albummet så i Japan. Det er første gang siden 90'erne, at den udenlandske interesse for D-A-D er så stor.

D-A-D er allerede gået i gang med det omfattende promotion-arbejde i de forskellige lande, og de får en travl vinter. D-A-D meddeler nemlig, at de også snart går i øvelokalet for at øve op til den kommende "Monster Philosophy Tour 09", der åbner i Forum Horsens den 30. januar.

På turnéen får D-A-D i øvrigt support af skiftevis de danske retrorockere The Blue Van og de norske garagerockere Skambankt, bortset fra turnéafslutningen i Forum i København 7. marts, hvor begge bands varmer op til D-A-D. Turnéplanen ser ud som følger:

Januar:
30. Horsens, Forum Horsens med Skambankt
31. Randers, Elro Arena med Skambankt

Februar:
6. Skive, Skive Hallen med The Blue Van
7. Fredericia, Fredericia Messecenter med The Blue Van
12. Esbjerg, Tobakken med The Blue Van
13. Esbjerg, Tobakken med The Blue Van
14. Aalborg, Aalborg Kongres & Kultur Center med The Blue Van
20. Frederikshavn, Arena Nord med The Blue Van
21. Herning, Messecenter Herning med The Blue Van

Marts:
5. Århus, NRGI Arena med Skambankt
6. Odense, Arena Fyn med Skambankt

7. København, Forum med Skambankt og The Blue Van

ANNONCE