Nyhed

Danske Ronny Morris vandt Hollywood Music Award

Sangeren løb af med prisen "Best Original Song - tv-show", da der var Hollywood Music Awards i torsdags

Det er nok de færreste fra Danmark, som kender til den ellers pæredanske Ronny Morris, der lige nu nyder stor succes i USA. Han er 32 år, født på Østerbro, bosiddende i henholdsvis Malaga og LA, og er først og fremmest sanger, sangskriver og musiker. Torsdag aften kunne han glæde sig over at vinde prisen "Best Original Song - tv-show" for sangen "Everytime It Get's Real" til Hollywood Music Awards i Los Angeles. Sangen stammer fra dramaserien "Ghost Whisperer".

Til showet var Ronny Morris i øvrigt også nomineret i kategorierne; "Best Male Vocal", "Rock Song Of The Year" og "Best Song In The Alternative Category". De sidstnævnte nomineringer var for en anden sang, nemlig "I'll Survive".

Begge sange stammer fra Morris' kommende album ved navn "Sweet Silence". På denne skive har Ronny Morris samarbejdet producerne Adam Kvieman (Eagle Eye Cherry) og Bryan Sperber (Moby og 3 Doors Down), mikseren Steve Thomson (David Bowie, John Lennon, Wu-Tang-Clan og Metallica) og det irske grafikbureau Four5One (U2, Depeche Mode, Tom Jones og Sting).

Ronny Morris har åbenbart flair for at skrive sange, der kan begå sig i tv-serier. I skrivende stund har han nemlig haft tre numre med i store amerikanske tv-serier. Således var nummeret "Lost My Way" med i serien "One Three Hill", "All About Love" var med i serien "Brothers & Sisters" og "Everytime It Gets Real" var med i serien "Ghost Whisperer".

Alle tre numre er med på debutalbummet "Sweet Silence“, der udkommer i USA i starten af 2009 og i Danmark i slutningen af 2009.

Der er mere om Ronny Morris på ronnymorris.com eller hans MySpace.

ANNONCE