Nyhed

Ronny Morris får asiatisk kontrakt

Den danske musiker har haft succes i USA. Nu stiler han mod Asien.

Danske Ronny Morris har haft succes med at lave musik til amerikanske tv-serier, og fik for nyligt sin remixdebut på den franske albumserie Buddha Bar. Nu er musikeren måske på vej mod succes i det store asiatiske marked, eftersom Morris er blevet signet hos det store asiatiske Label High Note, som blandt andet også udgiver Adele.

"Jeg er glad for samarbejdet med High Note. High Note har arbejdet med mange store internationale kunstnere som Paul Oakenfold, Adele osv., og jeg håber, at min musik også har et fremtidigt publikum i Asien," skriver Morris på sin officielle hjemmeside om det nye samarbejde.

Ronny Morris har haft pæn succes i USA, hvor Warner Brothers en dag kontaktede musikeren for at bruge hans musik i en af deres mange tv-produktioner. Dette udviklede sig til, at Morris fik sin musik med i flere store amerikanske serier, og efterfølgende vandt to priser i Hollywood for sine bedrifter på amerikansk tv.


For nylig lavede den danske dj Gange et elektronisk remix af en af Morris' sange, som man kan finde på den seneste udgave af den franske compilation-albumserie Buddha Bar.

 

ANNONCE