Nyhed

Kele Okereke kalder John Lydon for djævlen

Bloc Partys Kele Okereke har igen talt ud om karambolagen med Sex Pistols' John Lydon til en festival i sommer

Bloc Partys Kele Okereke har udtalt til The Sun, at Sex Pistols' John Lydon er djævlen selv. Ved sommerens spanske Summercase Festival kom Kele Okereke i karambolage med punklegenden John Lydon og hans folk. Okereke nåede at pådrage sig en flækket læbe og adskillige skrammer og snitsår i ansigtet.

I en udtalelse fra Bloc Party umiddelbart derefter blev forløbet skitseret således: Okereke, som er stor fan af Public Image Ltd. (som Lydon dannede efter opløsningen af The Sex Pistols, red.), henvendte sig til sangeren backstage og spurgte, om der var chance for, at bandet nogensinde ville blive gendannet. Herefter blev Lydon, ifølge Bloc Party, aggressiv og ubehagelig, mens andre i hans selskab kom med racistiske udmeldinger såsom "dit problem er din sorte attitude".

Okereke røg herefter i slagsmål med tre af Lydons ledsagere, hvorefter kollegerne fra Foals og Kaiser Chiefs kom til hjælp, inden sikkerhedsfolk skilte de stridende parter. Efter hjemkomsten til England meldte Okereke tildragelsen til politiet. Han udtalte efterfølgende til pressen: "Jeg er skuffet over, at nogen, jeg havde så høje tanker om, viser sig at være sådan en fanatiker".

Olereke har nu yderligere givet sin mening til kende om John Lydon. Han fortalte for nylig The Sun at:

"Jeg har kun en ting at sige om den mand – John Lydon er djævlen i mine øjne."

Da han skulle tale om selve slagsmålet i sommer sagde han:

"Jeg ønskede virkeligt at, ligesom, flå hans ansigt af. Jeg var heldig, at jeg havde mange mennesker omkring mig, som kunne hidse mig ned. Jeg tænkte ikke rigtigt over det, der skete. Jeg er egentlig ikke en person, som let bakker ud af en slåskamp. Jeg er bare glad for, at der var vidner."

John Lydon nægter, at der skulle være sandhed i beskyldningerne og kalder Okereke en "løgner" og foreslår, at optrinnet blot var et resultat af misundelse.      

Noget tyder på, at de to kamphaner ikke bliver bedste venner lige foreløbigt.            

ANNONCE