Nyhed

Majorian holder Releaseparty og uddeler gratis ep

Det danske band kan opleves d. 23. november på Restaurant Magstræde 16, hvor udgivelsen af en ny ep bliver fejret på behørig vis

Den 23. november er der igen mulighed for at stifte bekendtskab med popgruppen Majorian, som holder releaseparty på Restaurant Magstræde 16. Den danske gruppe er nemlig på trapperne med en ny ep, som også bliver uddelt til de fremmødte folk. 

Majorian er centreret omkring Maria Mortensens vokal, og på den musikalske side er der tale om "sfærisk orkestreret og alternativ popmusik", som gruppen udtrykker det.

Bandet blev dannet i foråret 2007 i København, og et år efter vandt de konkurrencen LiveContest 08, hvilket resulterede i en optræden på Roskilde Festival, en studieindspilning og en efterårstur til en række af landets spillesteder.

Bandets første ep hedder ”Truth Telling Peekholes” og udkom i 2007. Vi anmeldte ikke ep'en på GAFFA, men vi anmeldte gruppens koncert på Lades Kælder i oktober samme år, og her gav vores udsendte fem stjerner. Han roste både musikken og sangerinden Maria Mortensen, om hvem han skrev følgende:

”Der er ganske enkelt tale om en fabelagtig sangerinde udstyret med en stemme af en anden verden, og en umiskendelig flair for skæve fraseringer.”

Gruppen har i den seneste tid arbejdet med den engelske producer Paul Schroeder (Stone Roses, The Verve & Talk Talk), samt den canadiske artworker Tracy Maurice (Arcade Fire, Wolf Parade & The Kissaway Trail), og dette samarbejde udmønter sig nu i en selvudgivet ep med tre numre, som udkommer i løbet af november.

I forbindelse med denne udgivelse holder Majorian releaseparty, og bandet er i gavehumør. De har nemlig valg at dele den nye ep gratis ud til fremmødte.
 
Stedet man skal møde op er på Restaurant Magstræde 16, og datoen er søndag d. 23. november klokken 16:00.

I samme ombæring kan vi nævne, at Majorian også snart ryger på turné, og at denne ser således ud:

27. november - Huset I Magstræde, København
29. november - Gimle, Roskilde
4. december -  Fermaten, Herning
6. december - Rampelys, Silkeborg
11. december -  Studenterhuset, Aalborg
12. december - Musikcafeen, Aarhus
27. december -  Musikhuzet, Rønne
 

Majorian på MySpace
 


ANNONCE