Nyhed

Scarlet Chives på miniturné

Gruppen, der tidligere var kendt som Majorian, kan opleves live to gange i de københavnske forstæder denne uge

Den danske gruppe Scarlet Chives, der består af Maria Mortensen (vokal), John Greany (guitar, vokal), Brian Batz (guitar, keyboard), Daniel Kolind Thiesen (trommer), Peter Esben (bas) og Rasmus Lindahl (keyboard), albumdebuterede i februar med et selvbetitlet, anmelderrost album. Siden har de spillet koncerter på blandt andet WonderFestiwall, Distortion og TrailerParkfestival. De har desuden ligget i seks uger på P3's Det Elektriske Barometer.

Nu giver Scarlet Chives, der tidligere var kendt under navnet Majorian, en miniturné denne uge bestående af to koncerter i københavnske forstæder, nemlig Forbrændingen i Albertslund og Kulturstationen Vanløse. I øvrigt sammen med henholdsvis The Olympics og Kill Screen Music.

GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen gav gruppens debutplade fire stjerner i februar med ordene:

"Maria Mortensens letsvævende, eminente vibrato er det første, der krystalliserer sig på denne debut fra det tidligere Majorian, bandet der vandt Livecontest DK '08, men under arbejdet med dette album skiftede navn til Scarlet Chives. Hendes ubesværede stemme henleder opmærksomheden på Kate Bush eller eventyrlige Ellekari Larsson fra The Tiny. Og fornemt ved siden af stemmen tilfører bandet et underspillet, smukt univers imellem shoegaze, drømmende pop og støj."

Scarlet Chives fik også fire stjerner på Spot 2011 af GAFFAs Simon Høgh Meldgaard og blandt andet følgende ord:

"Der var nogle fjer på scenekostumerne og nogle måske lidt forcerede kunstnertrækninger, men musikken var ikke udflippet, men drømmerock om og til hverdagen. Hverdagen var teksternes omdrejningspunkt, og der blev anlagt nogle smukke lydlandskaber til formålet."

 

Scarlet Chives kan opleves live her:

Scarlet Chives + The Olympics @ Forbrændingen 17/11
Læs mere info her.

Scarlet Chives + Kill Screen Music @ Kulturstationen Vanløse 19/11
Læs mere info her

Se Scarlet Chives' video til "Don't You Put Your Hands There":

ANNONCE