Nyhed

Muse overvejer minisymfoni på kommende album

Matt Bellamy planlægger at lade gruppens næste udspil afslutte med en trenumres minisymfoni

Muse er for tiden i studiet for at indspille opfølgeren til deres succesfulde 2006-album "Black Holes And Revelations". Nu har festivalwise.com fundet frem til en webchat, hvor forsanger Matt Bellamy diskuterer det kommende album med fans. Her fortæller sangeren med forkærlighed for det pompøse blandt andet om en slags minisymfoni, som han har arbejdet på fra tid til anden i flere år, og som består af tre sammenhængende numre.

"En stor del af kompositionen er orkestral," fortæller han og fortsætter. "Jeg har aldrig haft lyst til at arbejde med en strygearrangør, fordi den slags har det med at gøre sangene til deres egne sange. Så derfor har jeg selv arrangeret de orkestrale dele, hvilket har taget lang tid grundet min mangel på erfaring med at skrive orkestermusik. Jeg håber, kompositionen kan komme med på vores næste album som de tre sidste numre."

Det næste Muse-album forventes udsendt engang næste år og bliver gruppens femte studiealbum.

Om Muses sidste studiealbum, "Black Holes And Revelations", skrev GAFFAs Finn P. Madsen blandt andet følgende i sin femstjernede anmeldelse:

"Stort, pompøst og endnu mere ambitiøst er den britiske trio tilbage efter knap tre års pladepause med "Black Holes & Revelations". Med en imponerende kraft spreder Muse sig over prog-, metal- og alternativ rock, der nogle gange tangerer til et rent klassisk opus. (...). Selvom Muse har taget pant i Queen, Radiohead og Faith No More, så er "Black Holes & Revelations" så personlig, at gælden for længst er betalt tilbage."

ANNONCE