Nyhed

Rygte: Nyt album fra Springsteen til januar

I følge en amerikansk hjemmeside bliver Bruce Springsteens støtte-sang til Obama en del af et nyt album

Bruce Springsteens næste album forventes udgivet omkring det samme tidspunkt, hvor Barack Obama indsættes som den næste præsident i USA i januar måned. Dette er i hvert fald tilfældet, hvis man spørger hjemmesiden backstreets.com.

Efterfølgeren til 2007's "Magic" vil sandsynligvis indeholde sangen "Workin' On A Dream," som Springsteen debuterede med i sidste weekend ved et Obama-rally i Cleveland. 

Ingen anden information er endnu ude om projektet, og en repræsentant for kunstneren var ikke ledig til at kunne kommentere sagen. Springsteen siges at have en stor stak materiale liggende tilovers fra indspilningen af ”Magic”, som blev produceret af Brendan O'Brien, men det er uvist, om disse numre kommer med på et eventuelt nyt udspil.

Kunstneren har været utrættelig i sin støttekampagne for Obama i løbet af præsidentvalgets slutspurt. Her spillede han til store forsamlinger og indsamlings-arrangementer over hele USA.

Men Springsteen nøjes ikke med at støtte den nyudvalgte præsident Obama. I aften skal han nemlig desuden spille i New Yorks Town Hall, som del af velgørenheds-projektet ”Stand Up For Heroes”. Her vil han få selskab af sin kone Patti Scialfa og komikerne Whoopi Goldberg og Ricky Gervais (The Office).

Vi skal minde om, at historien om det kommende Bruce Springsteen-album stadig kun er på rygte-basis, men vi melder naturligvis ud, hvis flere informationer dukker op.

ANNONCE