Nyhed

The Storm har skrevet et nyt album

Pernille Rosendahl og Johan Wohlert er klar til at gå i studiet med Jacob Hansen i december

Det skortede ikke på omtale, da The Storm i februar udgav deres debutalbum "Where The Storm Meets The Ground". Meningerne om albummet var imidlertid mildt sagt delte, og nogen ubetinget salgssucces er det heller ikke blevet, hvis man sammenligner med de to medlemmer Pernille Rosendahl og Johan Wohlerts tidligere orkestre Swan Lee og Mew. Dette har imidertid langtfra fået Rosendahl og Wohlert til at kaste handklædet i ringen. Da gruppen i sidste måned spillede på VoxHall i Århus, blev de nemlig interviewet til et podcast på gruppens hjemmeside, og her fortæller Pernille Rosendahl, at gruppen allerede har skrevet sange nok til et nyt album.

Rosendahl fortæller videre, at gruppen til december går i studiet med metalproduceren Jacob Hansen (Volbeat med flere). Ifølge Rosendahl bliver albummet mere rocket og mindre poprocket end debuten og mere sådan, som The Storm egentlig ville have haft, at debutalbummet skulle have lydt. Men på dét album var det engelske Roy Thomas Baker, der var producer, og ham var The Storm ikke altid enig med. Pernille Rosendahl oplyser, at The Storm dog først regner med at udgive det nye album til næste efterår.

Pernille Rosendahl fortæller endvidere, at hun var overrasket over, at reaktionerne på The Storms debutalbum var så negative. Hun mener, at folk havde urealistisk høje ambitioner til albummet, og at det ikke passer – som det ellers fremgik af flere medier – at det var Danmarks dyreste pladeproduktion til dato. Ifølge Rosendahl har eksempelvis både album med Mew og Kashmir været dyrere. Rosendahl føler sig også generelt dårligt behandlet af både journalister og visse gamle fans, og "der er nogle journalister, der er kommet i den sorte bog," som hun siger, dog uden at nævne navne.

Hør hele interviewet her

 

ANNONCE