Nyhed

True Believer udgives på dvd

Filmen om D-A-D rammer gaden i forlængelse af bandets nye plade

Instruktøren Torleif Hoppe har i 25 år nærmest været at betragte som det femte medlem af D-A-D. Som barndomsven med bassist Stig Pedersen har Hoppe altid været tæt på bandet og har hjulpet med lys, videoer og special effects. Kokraniet Molly er blandt andet Hoppes bidrag til D-A-D-mytologien.

Gennem årene har Torleif Hoppe fulgt og filmet D-A-D gennem tykt og tyndt, og portrætfilmen "True Believer" følger musikerne fra de tidligste dage i første halvdel af 1980erne med cowpunk i Disneyland After Dark over de stærkt ombejlede år omkring 1990 til i dag.

For Hoppe er det således en meget personlig film: "Der er selvfølgelig mange måder at fortælle historien om gruppen på, og alle har forventninger til, hvad en D-A-D-film skal indeholde. Jeg fortæller historien med mine øjne, og det er naturligvis en anden end de flestes, da jeg altid har været tæt på medlemmerne. De snakker med mig som en ven og ikke som en journalist, der krydsforhører dem."

D-A-D udgav i denne uge deres 10. studiealbum "Monster Philosophy", som nu suppleres med bandets helt egen rock-dokumentar. "Det er blevet en substantiel film, som jeg er stolt af. Torleif har virkelig fundet sit eget sprog", udtaler D-A-D's Jesper Binzer om "True Believer".

"True Believer" udkommer på dvd den 25. november.

 

ANNONCE