Nyhed

WhoMadeWho giver natkoncert

Trioen kan opleves på Rust natten mellem lørdag og søndag

Alt imens WhoMadeWho arbejder ihærdigt på at færdiggøre deres plade nummer to, har de sagt ja til at spille en eksklusiv koncert på Rust
natklub. Det sker natten mellem lørdag 22. november og søndag 23. november, hvor man blandt andet vil kunne få smagsprøver fra det kommende album.

Det er snart fire år siden trioen, bestående af house-dj og trommeslager Tomas Barfod, rockbassist Tomas Høffding og jazz/eksperimental-guitarist Jeppe Kjellberg udgav deres selvbetitlede debut til stor international ros.

De beat-inficerede sange vandt genklang på dansegulvene og catwalk'ene i hele Europa, og bandet fulgte op med "Green Version", som var en genindspilning af debutens sange, men i folk- og country-inspirerede versioner.

Men til marts bliver der endelig mulighed for at høre, hvad trioen har gået og brygget på de sidste par år, når de udsender pladen "The Plot". Inden da kan man dog få en smagsprøve via singlen "TV Friend" 21. november.

WhoMadeWho udsender "The Plot" i hele Europa 2. marts, og de går på scenen klokken 01:00 på Rust natten mellem lørdag og søndag denne weekend.

Billetter til koncerten kan via GAFFA Billet.

ANNONCE