Nyhed

Jennifer Hudsons nevø frygtes død

Et barnelig er i følge rapporter blevet fundet i Jennifer Hudsons afdøde brors bil, der nu er i politiets varetægt

Mindre end 24 timer efter sangerinden og skuespillerinden Jennifer Hudson udlovede en dusør på 100.000 dollars til den, der kunne bringe hendes nevø Julian King hjem i sikkerhed, ser det nu desværre ud til at den syvårige dreng er død.

Sangerinden, der udover at være tidligere American Idol-deltager vandt en Oscar for sin rolle som sangerinde i filmen "Dreamgirls", mistede både sin mor og sin bror fredag 24. oktober, hvor de begge blev skudt i morens hjem. Efterfølgende kontaktede Jennifer Hudsons søster, Julia Balfour, politiet, da hun ikke kunne finde sin syvårige søn Julian.

Seneste nyt i sagen er nu, at politiet i Chicago har fundet en hvid Chevy Suburban med en nummerplade og beskrivelse, der matcher en bil tilhørende Hudsons afdøde bror. CNN rapporterer desuden, at politiet fandt et barnelig i bilen, og at man nu undersøger liget for at finde ud af, om der er tale om Julian King.

Politiet er endnu ikke kommet med en officiel melding omkring fundet af bilen og liget, og de har heller ikke villet udtale sig om den person, de har tilbageholdt i sagen. Aviserne i Chicago har dog regnet ud, at det drejer sig om Jennifer Hudsons svoger, den 27-årige William Balfour, der lige nu er prøveløsladt for mordforsøg, kidnapning og besiddelse af stjålne varer. Hvorvidt han samtidig er far til Julian King vides ikke.

ANNONCE