Nyhed

Johnny Marr giver foredrag

Mens Smiths-guitaristen skal holde et foredrag om rebeller og nyskabere i musikken, går der nye rygter om en gendannelse af bandet

John McCain og Sarah Palin er ikke de eneste, der lige nu tænker på mavericks. Man må dog forvente, at det nok er en lidt anden type rebeller Johnny Marr vil tale om i foredraget "Always from the Outside: Mavericks, Innovators and Building Your Own Ark", der skal afholdes på Salford University i november måned.

Her skal Marr nemlig tale for både musikstuderende og almindeligt interesserede i bygningen Maxwell Hall, hvor Marrs gamle gruppe The Smiths, spillede en af sine allersidste koncerter tilbage i 1986.

John Sweeney fra Salford University refererer i følge Gigwise til Johnny Marr som en "hædret guitarist og sangskriver", og fortsætter:


"Hans foredrag er en fantastisk mulighed for vores studerende og et bredere publikum til at drage fordel af hans betydelige erfaring og ekspertise. Der tyder på at blive en virkelig enestående begivenhed".

Johnny Marr har senest arbejdet sammen med grupperne Modest Mouse og The Cribs, men i følge Gigwise går der nu rygter om at The Smiths vil lade sig gendanne i den originale besætning.

Morrissey har tidligere sagt nej til alle tilbud om at spille med Johnny Marr, Andy Rourke og Mike Joyce inklusiv et tilbud fra Coachella på omkring 26 millioner danske kroner. Men nu skulle bandet der igen være snak om at festivalen ville booke bandet, og denne gang siger kilder til avisen The Sun, at gendannelsen er tættere på end nogensinde, ikke mindst forbi Morrissey manager forsøger at få det til at ske.


The Smiths gik i opløsning i 1987 og har ikke optrådt sammen siden.

ANNONCE