Nyhed

Masseslagsmål til Streets-koncert

FCK-tilhængere kom i klammeri med vagter i KB Hallen, og fem blev anholdt

Mandag aften spillede The Streets i KB Hallen, og koncerten i sig selv forløb uden problemer. Blandt publikum opstod der dog på et tidspunkt ballade. 15-20 FCK-tilhængere kom ifølge BT i klammeri med nogle vagter, politiet blev tilkaldt, og bataljen endte med, at tre vagter måtte på skadestuen, mens fem blev anholdt.

Det var ifølge BT en 27-årig FCK-tilhænger, der var årsag til slagsmålet.

"Han kunne ikke holde fingrene i lommen, så har stjal fire Smirnoff Ice i baren. Da man forsøgte at tage fat i ham, endte det i masseslagsmål," siger den centrale efterforskningsleder Raben til bt.dk.

Ifølge BT's reporter på stedet var der allerede inden episoden uro i luften:

"Der var en masse FCK-fans, som sang sange og skabte sig. Da der kom to kontrollører og bad dem slappe af, så gik de helt amok," siger bt.dks reporter på stedet.

"Stole fløj gennem luften. Der gik ikke lang tid, så var der tykt af kampklædt politi, som fik presset en stor flok op af hegnet. Et par af de anholdte blødte fra næsen og havde tilsyneladende fået en omgang," siger bt.dks reporter.

Som sagt blev fem anholdt efter episoden:
"De sidder alle herinde nu, og der er rigeligt at sigte dem for. Desværre vil de forurettede ikke rigtig medvirke til at fortælle, hvad der er sket. Hvis vi ikke får en melding fra dem, bliver vi nødt til at lade dem gå," siger efterforskningslederen til bt.dk.

Ifølge GAFFAs anmelder Pelle Jensen var det dog kun de færreste publikummer, der bemærkede urolighederne, og de fleste opdagede først, at der havde været ballade, da de så det store politiopbud uden for KB Hallen, da koncerten var slut. Selve koncerten var ifølge Pelle Jensen en trestjernet oplevelse, præget af at frontmand Mike Skinner ikke var kommet sig helt over den halsbetændelse, der havde fået ham til at aflyse koncerten dagen før i KB Hallen.

Mads Sørensen fra den ansvarlige koncertarrangør Beatbox ønsker ikke at kommentere sagen, før han har set politiets rapport.
ANNONCE