Nyhed

Musikalsk Halloween-gave fra Springsteen

Spritny sang til download på Bossens hjemmeside, hvor videoen også kan ses

Som bekendt er det Halloween, eller Allehelgensaften i aften, og i den anledning har Bruce Springsteen skrevet og indspillet en ny sang, som kan downloades kvit og frit fra hans hjemmeside. Her kan man også se den tilhørende video. Sangen hedder "A Night With The Jersey Devil" og tager udgangspunkt i et gammelt sagn fra Bossens hjemegn New Jersey om et forbandet barn, født som nummer 13 i rækken og under et års 13. måne (et sjældent astronomisk fænomen). Barnet slår alle sine søskende og sin far ihjel, hvorefter det bliver brændt af sin mor, men selv det kan ikke stoppe ham.

Musikalsk er der tale om en sej bluesrocker ikke helt ulig Tom Waits. Lyt og døm selv.

Bruce Springsteen oplyser samtidig, at han i år ikke har udstillet lysende græskarmænd og andre figurer foran sit og fru Patti Scialfas hjem i Rumson, New Jersey. Sidste års udstilling medførte nemlig et totalt trafikkaos foran bossens hjem og i nabolaget, så udstillingen i år er aflyst af hensyn til "børn og forældre", som han skriver på sin hjemmeside.

Selvom det ikke er nogen nyhed, kan vi da også minde om, at Bruce Springsteen på det kraftigste opfordrer sine landsmænd til at stemme på Barack Obama til præsidentvalget på tirsdag.

 

ANNONCE