Nyhed

Rust Music er tilbage‏ med ny ep

De fire pladeaktuelle kunstnere Forest & Crispian, Are We Brothers?, Small og Music For Modern Man fyrer den af på udgivelse nummer to fra selskabet

Den 3. november vender Rust Music tilbage med selskabets anden udgivelse. Første udgivelse på Rust Music var med "Lad De Små Børn Lege". Nu er man klar med musik fra fire allerede albumaktuelle bands. De fire bands er Forest & Crispian, Are We Brothers?, Small og Music For Modern Man (billedet). Sammen lægger de numre ind på ep'en ”Jokers #1”, under det fælles navn ”Diverse Kunstnere”. Musikken udgives kun digitalt, og kan findes på eksempelvis iTunes og TDC Musik.

Det svenske band Forest & Crispian beskriver deres bidrag, ”Insane Lorraine”, som "en pige, der bliver mere og mere rasende for hver dag, hun tilbringer i sit bur". I følge en pressemedelelse er der tale om glad 1960'er-rock.
 
Are We Brothers? er repræsenteret to gange på ep’en, både med ”Open Up” og radiohittet ”Come Around”, som i denne anledning er genindspillet af drengene i Small.
 
Sidst finder man Asger Tarpgards (eks-Superheroes og nu Private) Music For Modern Man-projekt. På ”Goodnight The Modern World” leveres fortællerstemmen af Asgers skotske svoger Steve Kelly, der siger pænt farvel til verden, som vi kender den.
 
Til de, som ikke lige kender til Rust Music, kan vi skrive lidt om projektet her. Grundlæggende er det et pladeselskab, der ejes og drives af folkene bag Rust på Nørrebro. Spillestedet har tradition for at opdyrke og hjælpe nye talenter på vej, og dette er også målet for Rust Music. De vil præsentere skæve vinkler, overraskende tilgange og det, som ikke lige holder sig til midterbanen. Deres udgivelser består primært af remixes, liveoptagelser og sideprojekter, og der satses på nicheproduktioner, som ellers ikke finder vej til plademarkedet.

Formatet for Rust Music er en ep, som både kan indeholde fire tracks med en kunstner eller fire tracks fra fire forskellige artister. Der bliver tale om korte og kontante udgivelser, der ikke stiller samme krav til kunstnerisk helstøbthed som et helt album. Rust Music planlægger at udsende en digital ep hver måned, hele året.

Man har indgået aftale med et af de største distributionsselskaber for digitalt musiksalg, og alle udgivelser vil være potentielt tilgængelige i cirka 300 online-butikker fordelt på alle verdensdele. I Danmark er platformene blandt andet iTunes og TDC, i udlandet iTunes og Napster.

Diverse Kunstnere: ”Jokers #1” udkommer i digital form den 3. november

Numrene streames på denne hjemmeside
 

ANNONCE