Nyhed

Tigerspring signer Messy Shelters

Pladeselskabet har været på jagt i undergrunden og denne gang er det et Århusiansk soloprojekt, der er sluppet igennem nåleøjet

Messy Shelters er navnet på et knap så kendt band, som pladeselskabet Tigerspring har kastet sin kærlighed på. Messy Shelters har godt nok eksisteret som demoprojekt i et par år på MySpace, men de har aldrig tidligere udgivet noget.

Selvom Messy Shelters på papiret er Tigersprings nyeste signing, er der tale om et langt samarbejde. Tilbage i 2006, i selskabets spæde begyndelse, indgik Messy Shelters, på baggrund af en demo, en mundtlig aftale med Tigerspring, hvis eneste signing på det tidspunkt var det i dag højaktuelle band Choir Of Young Believers.

Den århusianske bagmand, Mikkel Bolding, har siden da arbejdet på sin første udgivelse. At der skulle gå flere år, var dog ikke helt efter planen.

I følge en pressemeddelelse befinder Messy Shelters sig et sted imellem kantet popmusik og alternativ folk, og det hedder sig, at publikum kan forvente ”solide melodier vævet ind i et gigantisk kludetæppe af drømmende arrangementer”, når bandet senere på året debuterer med ep’en ”Abandonship”, der forventes på gaden i begyndelsen af november.

I fredags debuterede Messy Shelters som liveband på Københavns Bymuseum, da de sammen med en anden af Tigersprings kunstnere, Jong Pang, optrådte i forbindelse med kulturnatten.

Messy Shelters på MySpace

ANNONCE