Nyhed

Tourbussen eksploderede

Walisiske band Feeder overlevede et dramatisk motorvejsuheld, hvor deres bus eksploderede efter en brand

Natten mellem fredag og lørdag (24. oktober) var det britiske band Feeder på vej til næste koncert i deres engelske turné. Mellem Glasgow og Lincoln i det midtengelske kørte tourbussen i midlertid galt og brød derefter i brand.

Ingen kom noget til, men motorvejen måtte lukkes, mens band og crew stod frysende i underbukser og ventede på at blive reddet. Alle var nemlig gået i seng, da uheldet skete - om det også gælder chaufføren, melder historien intet om.

En talsmand for bandet meddeler, at selvom alt Feeder-merchandise og alle cateringartiklerne gik tabt i branden, fortsætter touren som planlagt. Han skyndte sig også at tilføje, at Storbritanniens største sportstøjsforhandler - JD Sports - i al hast kom det nøgne band til undsætning med en ny garderobe. Måske offentligheden havde glemt, at de indgik en sponsoraftale tidligere på året?

Det hårdføre band udgav i maj deres sjette studiealbum "Silent Cry" til generelt middelmådige anmeldelser. Det er for øjeblikket ikke offentliggjort, om Feeder kommer tilbage til Danmark, hvor de sidst gav koncert på Lille Vega i 2005. I så fald vil det dog nok ske i en spritny tourbus.