Nyhed

Hør: Feeder er tilbage med hårdtrockende single

Det engelske band er til september albumaktulle for første gang i fire år

Engelske Feeder har annonceret, at de udgiver deres niende album, "All Bright Electric", den 30. september. Du kan høre førstesinglen "Universe of Life" her forneden.

Det er fire år siden, at Feeder var album-aktuelle med "Generation Freakshow". Her vendte bandet tilbage til den mere rockede lyd, som prægede deres første plader, og der er da bestemt også skruet godt op for guitaren på "Universe of Life".

Feeder er nok mest kendte for deres album "Comfort in Sound" (2002) og "Pushing the Senses" (2005), som den antemiske guitarrock til trods dog også bød på en særegen melankoli og eftertænksomhed. Dette skyldtes nok i høj grad den oprindelige trommeslager Jon Lees tragiske selvmord i 2002. I kølvandet fulgte de to album, som begge behandlede bandets tab, hvoraf sidstnævnte blev set som en forlængelse af det første. I 2008 skabte det overskrifter, da frontmand Grant Nicholas rasede i et interview til Kerrang, at han var træt af, at "Pushing the Senses" blev sammenlignet med Coldplay.

Nicholas fortæller om det nye album: "Jeg ville have, at albummet fangede Feeders hjerte og sjæl. For os er den rejse musikken tager lytteren med på stadig så vigtig, og det er, hvad der driver mig til at skabe den bedste musik, vi kan."

Hør "Universe of Life" her: