Nyhed

Dragontears klar med album nummer to

Deres musik er klar på cd, lp og som download fra 17. november

Dragontears har netop færdiggjort deres andet album med titlen "Tambourine Freak Machine", der er indspillet på hjemmebanen i Black Tornado-studiet i København i sommeren 2008.

Dragontears er et Baby Woodrose-sideprojekt, der fremstår som en del mere eksperimenterende end Baby Woodrose, og musikalsk befinder sig et sted mellem neo-folk, psychedelia, space rock og electronica.

På den første plade fra Dragontears, "2000 Micrograms From Home" fra 2007, kunne man opleve baglænsspillede guitarer, eksotisk percussion og dubbede ekkoer i en døsig tåge af psykedelisk tresser-rock. De mange musikere i Dragontears ramte simpelthen tonen og klangen fra de LSD-påvirkede hippie-dage med imponerende præcision.


Den fornemme debut fortjente bestemt de fire stjerner, som efterfølgende blev uddelt fra GAFFAs anmelder.

Deres nye udspil "Tambourine Freak Machine" skulle eftersigende være et meget varieret album, som dog stadig beholder ånden fra den foregående plade. Blandt andet vil man kunne opleve et ti-minutters langt åbningsnummer "The River", der skulle tage lytteren på en ikke helt stof-fri hallucinerende rundtur.

"Tambourine Freak Machine" er sat til udgivelse mandag den 17. november på cd, lp og som download.


Man kan dog allerede lytte til nummeret "Sunrise" på gruppens MySpace-hjemmeside.

Du kan lytte til nummeret


ANNONCE