Nyhed

Dragontears spiller de sidste koncerter i februar

Bandet spiller deres sidste tre koncerter på dansk grund

Dragontears spiller deres sidste koncerter i Danmark efter udgivelsen af deres albumtrilogi. Denne trilogi består af de tre album "2000 Micrograms From Home" fra 2007, "Tambourine Freak Machine" fra 2008 og senest "Turn On In Fuck Off!!" fra 2010 - alle udgivet på Bad Afro Records. I forbindelse med udgivelsen af sidstnævnte album sagde frontmand Lorenzo Woodrose: "Jeg synes, at det koncept og den proces, jeg har forsøgt at gennemføre tre gange nu, er så vellykket, som det kan blive med dette helstøbte album."

Syrerockbandet bestående af ovennævnte Lorenzo Woodrose, Morten Aron, Fuzz Daddy, Moody Guru og Henrik Hobbit Klitstrøm er medlemmer fra Baby Woodrose, On Trial og Spids Nøgenhat. Udover de tre danske koncerter er bandet blevet inviteret til at spille til Roadburn Festival i Tiburg i Holland lørdag den 16. april og søndag den 17. april sammen med andre bands som Black Mountain, Deadmeaows og Swans. Roadburn er en festival med plads til 3500 besøgende, der hvert år bliver udsolgt på 45 minutter. For mere information se www.roadburn.com.

Dragontears spiller på Loppen i København den 4. februar, Studenterhuset i Ålborg den 11. februar og Kulisselagret i Horsens den 12 februar. Billetter kan købes via GAFFA Live.

 

 

ANNONCE