Nyhed

Johnny Ramone er død

Guitaristen fra det legendariske punkband The Ramones døde i går efter lang tids sygdom

Johnny Ramone – guitarist og medstifter af det feterede punkband The Ramones – døde i går, onsdag d. 15. september i sit hjem i Los Angeles. Ramone sov efter sigende stille ind efter i fem år at have kæmpet mod en ondsindet kræftsygdom. Han blev 55 år.

Ramone var én af de originale medlemmer af The Ramones, der påvirkede en hel generation af bands med deres ligefremme, no-nonsense, tre-akkords rock’n’roll. Bandet blev i 2002 indlemmet i The Rock And Roll Hall Of Fame.

Johnny Ramone er det tredje medlem af The Ramones, som i de senere år er død. Sangeren Joey Ramone døde af lymfekræft i april 2001, og bassisten Dee Dee Ramone døde af en overdosis i 2002.


Ramone var for syg til at deltage i en velgørenhedskoncert for kræftens bekæmpelse, der blev holdt søndag i Los Angeles, for at fejre bandets 30-års jubilæum. Koncertens hovednavne var bl.a. Henry Rollins, Red Hot Chili Peppers og Pearl Jams forsanger Eddie Vedder, der også var til stede i Ramones hjem sammen med dennes familie og bl.a. Rob og Sherrie Zombie, da han døde onsdag eftermiddag.

ANNONCE