Nyhed

Maria Viskonti udgiver ny plade

"Time Breaks My Mind" udkommer 15. september

Det er fire år siden, at Maria Viskonti debuterede med den anmelderroste debut ”Burn The Bridge”, som vi her på GAFFA gav fire stjerner, og den 22-årige sangerinde er nu klar med endnu et album.

I en pressemeddelelse lyder det, at Vikontis stemme er blevet mere erfaren, at lyden på pladen er mere disciplineret, og at der på det nye album tegner sig et billede af et frugtbart samarbejde med Rune Kjeldsen og resten af bandet.

Det er overordnet set en række dygtige musikere, der medvirker på albummet. Heriblandt Nils Grøndahl fra Under Byen på violin og Nikolaj Torp, som til daglig spiller keyboard for James Morrison. Desuden kan nævnes, at Esben Busck fra Factory45 synger gæstevokal på den første single ”The Rest Of Me”.


Producer og guitarist Rune Kjeldsen medvirker også på pladen, hvilket Maria Vikontis udtaler, at hun er taknemmelig for. Kjeldsen har tidligere arbejdet med prominente danske navne som Kira And The Kindred Spirits, Savage Rose og Sort Sol.

I den førnævnte pressemeddelselse udtaler Vikontis følgende om samarbejdet med Rune Kjeldsen:

"Da jeg valgte at spørge Rune, om han ville producere og medvirke på albummet, var det fordi, jeg følte, vi havde et fælles musikalsk udgangspunkt. Ingen af os var interesseret i, at det nødvendigvis skulle lyde nyt, men samtidig heller ikke gammeldags. I stedet for at jage efter at være ’nyskabende’ har vi kunnet fokusere på den enkelte sangs liv og udtryk".


Hvordan Kjeldsen, Vikonti og resten af musikerne mere nøjagtigt har fået det til at lyde, må vi vente et par dage med at høre.

Albummet ”Time Breaks My Mind” udkommer 15. september.

ANNONCE