Nyhed

Se mini-dokumentar om Maria Viskontis nye album "A Farewell To Your Arms"

Den danske sangerinde og sangskriver Maria Vinkonti har i dag udgivet sit nyeste studiealbum, og med dette også en mini-dokumentar, der tager os med i studiet under indspilningen.

Den danske sangerinde og sangskriver Maria Viskonti udgiver i dag albummet "A Farewell To Your Arms". Samtidig offentliggør filmskaberen Anita Christina Jensenius en minidokumentar om tilblivelsen af albummet.

I filmen bliver vi præsenteret for tilblivelsen af albummet og ser, hvordan sangerinden, med band, indspillede albummet live på blot tre dage. Bandet består af af Thomas Fagerlund (Kissaway Trail), Silas Tinglef (Trentemøller, The Asteroids Galaxy Tour) og Jens Hein (Mellemblond, The Raveonettes), Liv Lumia Hurtigkarl på violin samt Marias bror Jakob Viskinde.

Du kan se mini-dokumentaren i klippet herunder. 


Som blot 17-årig udsendte Maria Viskonti sit debutalbum "Burn The Bridge" tilbage i 2004. I 2008 udkom opfølgeren "Time Breaks My Mind" og i 2010 udgav sangerinden ep’en "Knock Knock". Nu er Maria Viskonti derfor tilbage med sit første studiealbum i fuld længde siden 2008. Albummets titel er hentet med inspiration fra Ernst Hemingways klassiske roman "A Farewell to Arms", og albummet handler om at lægge stridigheder bag sig og komme videre. En tematisk kombination mellem at efterlade og blive forladt. 

Til forskel fra de tidligere albums er teksterne både på engelsk og på dansk, hvilket har til hensigt at vise en yderligere sårbarhed fra sangerindens side. 

Indtil videre har vi fået de to første singler fra det kommende album, nemlig "You Come Home, I Go Out" og "Lost And Found". Albummet "A Farewell To Your Arms" er udkommet i dag, den 15- november, på alle digitale platforme.

ANNONCE