Nyhed

Sensation Copenhagen er klar med dj-lineup

Dj’s som blandt andet Tiga vil levere musikalsk baggrund for det store sceneshow

I august kunne vi fortælle, at Parken i København, i øvrigt som eneste skandinaviske by, d. 15. november lægger plæne til Sensation, som arrangørerne selv betegner som "et af de største og mest imponerende shows i moderne tid".

De kan nu annoncere, at følgende dj’s vil levere musikken til den begivenhed:

Steve Angello & Sebastian Ingrosse
Tiga (Billedet)
Kjeld Tolstrup
Rue RK
Erick E


Disse dygtige dj’s er ikke det eneste, som publikum kan glæde sig til. Der er nemlig tale om en storslået fest for tusindvis af mennesker, hvor sceneshowet blandt andet omhandler dans, musik, laser- og lysshow, akrobatik og skuespil og hvad arrangørerne ellers finder på fra år til år.

Begivenheden startede i Holland i år 2000, men har ekspanderet og inkluderer nu shows i en lang række lande som Tyskland, Belgien, Rusland, Polen, Australien og nu også Danmark.

Dette års første show lanceredes på Amsterdam Arena den 5. juli i år. Kun 90 minutter gik der, før de 40.000 billetter var solgt.


I Danmark strækker Sensation Copenhagen sig over syv timer. Dørene åbnes kl. 19.00, og showet udfoldes fra kl. 20.00 til kl. 03.00. Det hele foregår d. 15. november i Parken på Østerbro.

Billetter kan købes på: www.billetlugen.dk & www.sensation.com.


Læs mere om showet her

ANNONCE