Nyhed

Aerosmith tvunget til at give ny koncert

Gruppen skal give en erstatningskoncert på Hawaii efter at have aflyst den oprindelige koncert i 2007

Det sker fra tid til anden, at et band vælger at aflyse en koncert på grund af sygdom, planlægningsproblemer eller forsinkede fly. Men da Aerosmith i 2007 med kort varsel valgte at aflyse en koncert på Hawaii, var det for i stedet at spille et lukrativt og lukket job for en række bilforhandlere på den idylliske ø. Det forargede en gruppe af bandets fans, der efterfølgende lagde sag an mod bandet. Den sag er nu afsluttet, og resultatet bliver, at bandet til efteråret skal spille en erstatningskoncert.

Der var ifølge jp.dk solgt 8.300 billetter til koncerten, og havde man billetter til den aflyste koncert i Maui, kan man altså bruge dem til at komme ind til den kommende koncert. Men i afgørelsen på retssagen mod bandet er det også blevet bestemt, at havde man rejse- og hoteludgifter i forbindelse med turen til den oprindelige koncert, vil disse også blive refunderet.

En del af billethaverne var nemlig rejst langt og havde brugt en mindre formue for at opleve bandet, hvilket var en af grundene til sagsanlægget. Men de penge vil nu blive refunderet, så der kan blive råd til at tage turen tilbage til Hawaii formentlig til september eller oktober, når Aerosmith er færdig med bandets USA-turné.

ANNONCE