Nyhed

Chickenfoot kommer til København

Den amerikanske supergruppe med medlemmer fra Van Halen og Red Hot Chili Peppers samt Joe Satriani gæster Vega til juli

Ordet supergruppe bruges i flæng om bands, hvis medlemmer tidligere har udgivet plader med andre bands, men denne gang er den vist god nok. Vi har i hvert fald her fat i en række musikere, der i fællesskab har solgt over 130 millioner plader på verdensplan og inspireret fans og musikere i fire årtier.

Gruppen hedder Chickenfoot og består af Sammy Hagar og Michael Anthony (begge eks-Van Halen) samt Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) og Joe Satriani. I fællesskab udsender de deres debutalbum til juni, og ikke overraskende er stilen klassisk rock med riffs og soloer, hvilket man allerede nu kan høre et par eksempler på på gruppens officielle webside.

I forbindelse med udgivelsen sætter gruppen gang i en Europa-turné, der sender dem forbi Danmark, hvor man kan opleve med i Store Vega 8. juli. Gruppen har indtil videre kun optrådt live en enkelt gang, men her spillede de både Led Zeppelins "Rock And Roll" og "Dear Mr. Fantasy" af Traffic, så det er da ikke utænkeligt, at de også vil dukke op til den danske koncert.

Billetsalget til koncerten i Store Vega med Chickenfoot starter på mandag 6. april fra Billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona-butikkerne.

ANNONCE