Nyhed

Nyt album på vej fra Chickenfoot

Supergruppen udgiver debutopfølgeren i slutningen af september

Man skulle tro, at Chad Smith havde rigeligt at gøre med at sidde bag tønderne på den kommende Red Hot Chili Peppers-plade og den efterfølgende turné, men manden har åbenbart også fundet tid til at indspille et nyt album med legekammeraterne i supergruppen Chickenfoot, der ud over Chili Peppers-trommeslageren også består af den tidligere Van Halen-sanger Sammy Hagar, bassist Michael Anthony og guitarist Joe Satriani.

Michael Anthony beskriver den nye plade, der ikke længere lyder arbejdstitlen "Chickenfoot IV", som "meget tungere end den første plade". Omtalte første plade fik kun to stjerne med på vejen i nærværende medie, og anmelder Keld Rud skrev blandt andet:

"Debutalbummet fra Chickenfoot lyder gevaldigt meget som et Sammy Hagar-soloalbum med ekstra kompetente musikere. Det er forholdsvis fantasiløs bluesbaseret hård rock med kedelige vokalmelodier. Med sine 57 minutters spilletid er det oven i købet et overlangt album, der strækker basale idéer meget længere, end de rent faktisk kan bære, hvilket det pinlige Get It Up viser."


Man kan kun håbe, at den nye plade bliver bedre, noget man selv kan bedømme, når albummet rammer butikkerne den 26. september.

ANNONCE