Nyhed

Depeche Mode udgiver dokumentarfilm

Dvd-udgivelsen "The Dark Progression" udkommer til sommer og rummer interviews og koncertoptagelser fra gruppen

Depeche Mode udgav tidligere på måneden "Sounds Of The Universe", som er det tolvte album fra den engelske elektroniske gruppe, og Dave Gahan og co. starter desuden en verdensomspændende turné om få uger. Nu suppleres udgivelsen og turnéen også med en ny dokumentarfilm om det velrenommerede band, som udkommer på dvd den 16. juni.

I næsten tredive år har Depeche Mode eksisteret, og dette gør de elektroniske pionerer et af de mest sejlivede bands fra firsernes new wave-era. Det engelske band har ifølge pladeselskabet EMI solgt flere end 75 millioner albums over hele verden og haft hele 45 singler på de engelske hitlister gennem årene.

Dokumentarfilmen har været længere tid undervejs, og indeholder eksklusive interviews med alle medlemmerne i bandet samt en lang række producere, som bandet har arbejdet sammen med, blandt andre new wave-producerne Gareth Jones og Dave Bascombe. Derudover rummer dvd'en arkivmateriale og live-optrædener fra Depeche Modes imponerende karriere.

Fans af en af den elektroniske musiks største navne kan se frem til endnu mere baggrundsviden og flere live-optagelser fra det mørke elektroniske band, når "The Dark Progression"  udkommer til sommer.

ANNONCE