Nyhed

Falsk Beyoncé-optagelse er fup

En optagelse af Beyoncé, der synger falsk til en lydprøve, viser sig nu at være fabrikeret

Den amerikanske radiovært Howard Stern spillede i går 22. april en optagelse af Beyoncé, der synger en pivfalsk version af "If I Were A Boy", men optagelsen viser sig nu at være fabrikeret. Det skriver TMZ.com i dag.

Optagelsen skulle eftersigende have været en lydprøve til programmet Today, hvor Beyoncé medvirkede i denne uge, men ifølge den amerikanske sladderwebside TMZ har de været i kontakt med en person, der tager ansvar for at have fabrikeret optagelsen og derefter at have lækket den på nettet.

Ganske som optagelsen af Enrique Iglesias fra 2000, der synger hamrende falsk, så spredte optagelsen af Beyoncé sig hurtigt på nettet, og i begge tilfælde var Howard Stern hurtigt til at samle optagelsen op og spille den i radioen. Iglesias' modsvar var dengang at flyve til New York og spille sange unplugged i Sterns studie, hvor dj'en måtte indrømme, at Iglesias godt kunne synge.

Denne gang har Beyonce samt hendes far og manager, Mathew Knowles, dog nøjedes med at benægte autenciteten af optagelsen i pressen. Mathew Knowles har blandt andet fremhævet Barack Obamas indsættelse som et eksempel på en situation, hvor man kunne høre Beyoncé synge live fejlfrit og siger, at enhver, der ikke tror, hun kan synge, er en idiot.

"Efter en karriere på tolv år er hendes vokale egenskaber det sidste, nogen skulle sætte spørgsmålstegn ved. Det ville være det samme som at stille spørgsmålstegn ved, om Kobe Bryant (basketballspiller hos Los Angeles Lakers, red.) kan lave et hopskud".

Ifølge TMZ overrasker den megen opmærksomhed omkring optagelsen manden bag, der mener, at man sagtens burde kunne høre, at der ikke er tale om en ægte optagelse. Ikke mindst fordi der er en masse publikumsjubel lagt ind, og ingen ville juble så meget over en, der sang så falsk.

Man kan høre Beyoncé synge live og formodentlig særdeles rent i MCH Arena i Herning 10. maj.

ANNONCE