Nyhed

Gadefest for mangfoldighed i Århus

”Mejlgade For Mangfoldighed” er navnet på en århusiansk gadefest for klimaet den 9. maj

Flere kreative kræfter går i begyndelsen af maj sammen om en stor gadefest i de århusianske gader, hvor 15 navne kan opleves sammen med andre kreative indslag på dagen. Slo Down, Firehouse og Flødeklinikken (billedet) er blandt de navne, man kan opleve til ”Mejlgade For Mangfoldighed”, der er en støttefest for det københavnske klimainitiativ ”KlimaCamp09”. Udover de 15 annoncerede navne byder dagen blandt andet på samba-orkester, en økologisk bar og DJ’s i flere genrer.

Efter festen i Mejlgade sørger arrangementet Club Strange Ears for, at festlighederne fortsætter med endnu flere koncerter på Studenterhus Århus. Her vil der være musik i genrer lige fra post-rock til reaggae, hvor Specktors, Apollo og Karsten Pflum blot er nogle af navnene.

Forskellige folk og organisationer samarbejder for at gøre festen til en oplevelse. Bag arrangementet står både kaospiloter, kulturprojektet Frontløberne og det Jydske Kunstakademi.

Festen starter den 9. maj og forløber hele dagen med utallige livebands og kunstneriske indslag, mens de forskellige arrangører alle sørger for, at de århusianske gader bliver fyldt med musik og god stemning, og efterfesten i Studenterhus Århus begynder klokken 20:00.

ANNONCE