Nyhed

Kaizers Orchestra klar med nyt album

"Våre Demoner" fra det norske orkester indeholder overskydende sange fra de andre albums

Kaizers Orchestra har glædet især skandinaviske fans med deres syrede blanding af rock, polka og en speciel norsk dialekt, der gør bandets udtryk enestående. I næste uge udgiver orkestret deres femte studiealbum "Våre Demoner", som indeholder gamle sange, der ikke tidligere er udgivet.   

Polkarockerne har siden deres debutalbum "Ompa Til Du Dør" fra 2001 haft en kultstatus i det norske og de omkringliggende lande. Det femte album fra Kaizers Orchestra er en genindspilning af sange, som det norske band ikke har følt passede ind på de tidligere albums. Orkestret har valgt at indspille numrene live i studiet, som de også gjorde med debutalbummet og håber dermed med få de "dæmoniske sange" ud af verden.

Udgivelsen foregår dog på en lidt speciel måde, og man skal være hurtig for at få det trykte eksemplar, da albummet kun er til salg i en uge og bliver trykt i 6000 cd-eksemplarer, hvilket må siges at være lidt for det kendte rockpolka-band. Derefter kan man i Danmark kun få en digital udgave af albummet, mens nordmændene også får mulighed for at købe en af de 500 vinylplader, der kun sættes til salg i Norge.

Albummet indgår desuden som en del af Kaizers Orchestras specielle koncept, hvor sangene alle er dele af en lang fortælling om sindssyge hospitaler, mord og mafiasyndikater. "Våre Demoner" udgives den 27. april og altså kun en uge frem, hvis man skal have fat i et trykt eksemplar.

ANNONCE