Nyhed

Kanye West i studiet med The Killers-forsanger

Brandon Flowers fra The Killers og Jared Leto fra 30 Seconds To Mars har været i studiet med hiphop-hitmageren

Den Roskilde-aktuelle rappere og autotunesanger Kanye West har været i studiet med The Killers-forsangeren Brandon Flowers og skuespilleren/30 Seconds To Mars-frontmanden Jared Leto. Det skriver han på sin officielle webside.

Kanye West var i september sidste år i håndgemæng med en fotograf i Los Angeles lufthavnen LAX, hvor han angiveligt ødelagde dennes udstyr i vrede. Men eftersom sagen er blevet udsat til maj, har hitmageren i stedet kunnet fokusere på at arbejde på nye sange i studiet.

Det eksperimenterende islæt og brugen af alternative gæster i studiet er ikke nyt for Kanye West. Han har før arbejdet sammen med navne som John Mayer, Chris Martin fra Coldplay og bandet Fall Out Boy og udsendte sidste år den kritikerroste "808's & Heartbreak", hvor han udelukkende brugte autotunesang. 

Kanye West skriver selv om samarbejdet med rockmusikeren og skuespilleren på sin blog:

"Jeg har arbejdet på en ny sang, hvor Brandon Flowers og Jared Leto kiggede forbi. Jeg spillede nogle af de nye beats, og inden længe hoppede Brandon over til et keyboard, og jeg hoppede over til MPC'en (en sampler, red.). Det var dope".

Brandon Flowers kan opleves sammen med resten af The Killers som hovednavn på årets Skive Beach Party, mens Kanye West besøger årets Roskilde Festival. Det er dog usandsynligt, at artisterne får besøg af hinanden på de danske scener. Det vides heller ikke endnu, hvad planerne er for det interessante samarbejde, men mon ikke den ivrigt bloggende Kanye vil holde os opdateret, når sangen er færdiggjort.


ANNONCE