Nyhed

Kent i gang med nyt album

Gruppen har netop påbegyndt indspilningerne til deres ottende studiealbum i Berlin

Kent, ofte omtalt som Sveriges største rockband, har netop begyndt indspilningerne til deres ottende studiealbum. Det skriver gruppens forsanger Joakim Berg i forummet på gruppens officielle hjemmeside.

Indspilningerne har fundet sted i Berlin, fortæller Berg, men han skriver dog ikke noget om, hvilket studie eller med hvilken producer. Til gengæld fortæller han:

"Vi har påbegyndt indspilningerne til det, der kommer til at blive vores ottende album. Under to ekstremt fokuserede uger har vi indspillet et stort antal sange. Sangene er skrevet gennem hele sidste år og frem til begyndelsen af april. Det er selvsagt det bedste, vi har lavet."

Joakim Berg fortsætter: "Endnu ved vi ikke præcis, hvornår vi kan udgive pladen. Om nogle dage genoptager vi indspilningerne i Bunkeren (gruppens eget studie, red.) Vores musikalske år er begyndt helt fantastisk. Ydmyge hilsner fra Verdens netop nu Bedste Band".

Kents seneste album var det let elektronisk orienterede "Tilbaka Til Samtiden" fra oktober 2007. De debuterede i 1995 med "Kent" og har siden udgivet "Verkligen" (1996), "Isola" (1997), "Hagnesta Hill" (1999), opsamlingen "B-Sidor 95-00" (2000), "Vapen Och Ammunition" (2002), "Du Og Jag Döden" (2005) og som nævnt "Tilbaka Til Samtiden" (2007). "Isola" og "Hagnesta Hill" er også indspillet i engelsksprogede udgaver, idet Kent her forsøgte at slå igennem uden for Norden. Dette lykkedes dog ikke rigtigt, og de har siden da fokuseret på de nordiske lande, hvor deres salgstal også altid har været gode.

Joakim Berg og Kent-bassist Martin Sköld medvirker i øvrigt på det kommende album "Show" fra svenske elektronikamusiker Andras Tilliander. Albummet er på gaden 6. maj. Joakim Berg medvirker endvidere på solo-debutalbummet "I Am John" fra den norske singer-songwriter John ME, tidligere kendt som forsanger i Motorhomes. Dette album udkommer 5. maj

ANNONCE